Image
Top
Navigation

Referencer

Udtalelser fra klienter

“Da jeg kom til Tine første gang var jeg et meget stresset menneske. Jeg havde en virkelig og visuel oplevelse af at være et jaget menneske.
Efter en behandling hos Tine gik jeg derfra som et lettet og positivt menneske med en oplevelse af, at jeg rummede en uendelighed af kærlighed… en tilstand af håb og overskud.
Under efterfølgende behandlinger fik jeg flere fantastiske åbenbaringer med Tine og meget forenklet og kort fortalt kan jeg med STOR GLÆDE OG ÆGTHED KONSTATERE AT – JEG ER KOMMET HJEM.”
Jette, 52 år

 

”Tine har hjulpet mig med at genfinde mit selvværd og har givet mig styrken til at komme ud af en meget mørk periode i mit liv. Jeg har søgt hjælp hos utallige psykologer, psykoterapeuter osv, men jeg har ikke kunnet bruge deres hjælp til noget. Af Tine har jeg lært at håndtere ubehagelige situationer. Tine har givet mig ressourcer og vist mig metoder, som jeg hverken havde brugt før eller kendte til, men som på kort tid har hjulpet mig og gjort mig til et stærkere og gladere menneske, som hviler i sig selv. Det Tine har givet mig, er jeg uendelig taknemmelig for. Hun er fantastisk, både som terapeut og menneske…”
Amalie, 20 år

 

Det har været en fantastisk personlig udvikling jeg har gennemgået efter zoneterapi, akupunktur og healing. Jeg har fået redskaber til, at styrke min mentale tilstand efter sorg og personlig krise. Behandlingerne har medvirket til øget sikkerhed, indre ro / styrke samt troen på mig selv. Jeg føler mig nu klar til at navigere rundt i livets udfordringer, og formår at være mere nærværende i det daglige. Så jeg har fået nyt syn på livet, og ikke mindst større livskvalitet i hverdagen.
Bettina 41 år, Ringe Midtfyn

 

Når man, som jeg har haft en dyb depression og været udbrændt, er det meget trygt at vide, at jeg kan komme her på (Helsegården) og få batterierne ladet op, så jeg kan leve en normal hverdag igen.
Birgitte J. Midtfyn

 

Tines behandlinger er det sidste jeg vil undvære. Jeg har gået her i ca 10 år og siden ikke haft de smerter, jeg havde tidligere”
Signe Pedersen, 99 år

 

Tine har en utrolig god indsigt i hvordan min hjerne og mit sind fungerer i sammenhæng med min krop. Tine har givet mig fantastiske redskaber til at omprogrammere gamle mønstre, der gjorde mig syg i mange år. Så jeg nu føler mig fri af fortidens traumer og min krop regenerer.
Lene  48 år  Fåborg Midtfyn

 

Mit job er efterhånden blevet belastende psykisk som fysisk. Jeg har i mange år gået hos Tine i forebyggende behandling og kan derved bevare min energi og sundhed samt psykiske overskud.
Else 58 år Fåborg Midtfyn

 

At besøge Tine på Helsegården er min forkælelse.
Jeg har kendt Tine, som kollega i mange år. Tine er så varm og fuld af overskud, hvilket hun giver videre til sine klienter. Bare det at gå ind i på Helsegårdens gårdsplads, giver ro i sjælen. I mange år har jeg fået periodevis zoneterapi, men efter en to-årig periode med udbrændthed, stress og psykisk nedtur opsøgte jeg Tine igen. Denne gang inkluderende behandlingerne mindfulness, samtaleterapi og øreakupunktur, og nu er min krop og sjæl så stærk som nogensinde. Jeg har opnået en indre ro, som gør at jeg meget lettere kan takle min hverdag. Derfor kan jeg varmt anbefale Tine som behandler, hvis du vil gøre noget godt for dig selv.
Jytte 60 år Svendborg