Image
Top
Navigation

Healing – Soul Body Fusion®

Genopret balance i krop, sind og sjæl

Af samtlige komplimentære terapiformer er HEALING den ældste. Det er samtidig en af de bedst undersøgte og bedst dokumenterede terapiformer.
Healing er en proces, der bringer balance i krop, sind og sjæl. Processen igangsættes gennem en hjerte til hjerte proces, hvilket er en forudsætning for at få kroppens energifrekvenser i harmoni.

Med et healingsforløb kan du opnå:
• Opbygning af immunforsvaret
• Re-etablering af kroppens energisystem
• Udrensning af sind og krop. Det vil sige at negative vaner, tanker og følelser slippes og kroppen hjælpes til på celle- og DNA-niveau, at slippe årtiers akkumulerede følelser, traumer og fysiske skader.

På Helsegården bruger jeg healing alene eller i kombination med andre behandlingsformer med stor effekt. Formålet er at højne kroppens frekvenser så integration af sjæl og krop lettes. Eksempelvis får du healing i forbindelse med zoneterapi.

Se i øvrigt for supplerende information om healing:
www.reconnective-healing.com
www.healerringen.dk
Forskningsprojekt om healing v/ Ade Ojeniyi læge, dr.phil.

Soul Body Fusion®
Integration af din sjæl og krop.
Soul Body Fusion® er en bemærkelsesværdig genforeningsproces mellem din sjæl og krop. Soul Body Fusion® er en enkel og effektiv metode til at bringe din sjæls og krops energifrekvenser i harmoni.

Ved denne afbalancering af din sjæls og krops energifrekvenser, sker der en slags elektromagnetisk ændring, der bevirker, at du slipper gamle og tunge tanke-, og handlemønstre. Der opstår en form for en ny kerne i dig. Du oplever at blive hel. Soul Body Fusion® metoden er udviklet af Jonette Crowley fra USA og er ny i Danmark. På Helsegården foregår Soul Body Fusion® over 3 gange. 1. og 2. gang kommer du til en session af 1/2 til 1 times varighed med 1 uges mellemrum. 3. gang foregår 2 uger efter 2. gang.

Se i øvrigt for supplerende information om Jonette Crowley, som står bag Soul Body Fusion® www.jonettecrowley.com